Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

Спорт у Деснянському районі розвивається семимильними кроками

Спорт у Деснянському районі розвивається семимильними кроками

 

Свято футболу, яке за традицією відбулося у гімназії № 283, ще раз продемонструвало – розвиток спорту у Деснянському районі сьогодні відбувається семимильними кроками.

Гімназія І-ІІІ ступенів № 283 – один з навчальних закладів Деснянського району, де створюються сприятливі умови для занять дітей спортом. Юні футболісти гімназії – неодноразові призери районних та міських змагань з футболу на призи Клубу «Шкіряний м’яч», а вчителі – учасники перших «Ігор столичних освітян».

Привітати юних гімназистів та вчителів навчального закладу зі святом футболу завітали голова постійної комісії з питань освіти і науки, молоді та спорту Київської міської ради Ганна Старостенко, Президент Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов, депутат Київради Володимир Шарій, голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний, начальник районного Управління освіти Тамара Постолюк, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Армен Оганесян.

Ганна Вікторівна відзначила велику роль вчителя фізичної культури у сучасній освіті та вручила педагогам грамоти і подарункові сертифікати, а Президент Федерації футболу столиці, подякувавши Деснянській райдержадміністрації за допомогу і сприяння у розвитку шкільного футболу, подарував районному Управлінню освіти футбольні м’ячі.

У свою чергу, очільник Деснянського району Геннадій Вадимович привітав юних спортсменів з перемогою, вручив їм нагороди, зазначивши, що у районі наразі спостерігаємо справжній футбольний бум.

«Ми взяли курс на створення спортивної інфраструктури за європейськими стандартами. Він передбачає створення мультифункціональних спортивних майданчиків за зразком Чехії, Німеччини, Голландії. Цей вектор розвитку дасть можливість деснянцям займатися футболом, баскетболом, волейболом, настільним тенісом, бадмінтоном та іншими видами спорту безкоштовно поряд з власною домівкою. Окремо хочу подякувати депутатському корпусу та активним громадським діячам за посильний внесок у розвиток спорту нашого Деснянського району», – резюмував Геннадій Заболотний.

Справжньої окрасою свята стали художні виступи учнів гімназії та естрадно-духового оркестру «Візерунки».

Довідково

За розвиток спорту медалями та Почесними грамотами Федерації футболу були нагороджені директори закладів загальної середньої освіти Віктор Сафіулін, Галина Макітренко, Володимир Гнатюк; депутати Київради Ганна Старостенко, Володимир Шарій; голова Деснянської райдержадміністрації Геннадій Заболотний; вчителі фізичної культури, які підготували команди-переможниці районних змагань з футболу, – Ростислав Касілов, Сергій Бишовець та Ольга Корнієнко.

Шкільні команди-переможниці були нагороджені великими Кубками, учні відзначені медалями та грамотами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

За сприяння Ганни Старостенко кожна команда отримала у подарунок комплект футбольних м’ячів.

12

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]