Головна  →  Новини  →  5 листопада 2018

Геннадій Заболотний: «Маємо не тільки прибирати стихійні сміттєзвалища, а й контролювати їх виникнення»

Геннадій Заболотний: «Маємо не тільки прибирати стихійні сміттєзвалища, а й контролювати їх виникнення»

 

Під час апаратної наради у голови Деснянської райдержадміністрації Геннадія Заболотного було розглянуто питання благоустрою та утримання територій Деснянського району за результатами виїзного огляду території Деснянського району, яке пройшло минулої середи.

Так, після виїзного огляду було організовано роботи з прибирання сміття та покосу бур’яну вздовж пішохідної доріжки через колію швидкісного трамваю по вулиці Бальзака, 55-г; прибирається сміття вздовж огорожі паркувального майданчику на перетині вулиць Лісківської та Радунської, біля тимчасової споруди на перетині вулиць Будищанської та Бальзака; прибрано будівельне сміття після демонтажу ТС з продажу алкогольних напоїв на розлив на перетині вулиць Драйзера та Закревського; прибрано опале листя вздовж вулиці Бальзака.

Також проведено роботу з керівництвом ГБК «Воєнавто» щодо прибирання прилеглої до підприємства території по вулиці Пухівській та опрацьовано спільно з КП «ШЕУ» питання організації робіт з прибирання стихійних навалів сміття вздовж проїжджої частини вулиці.

«Сміттєзвалища ростуть, як гриби після дощу. Комунальні служби району їх прибирають, а вони знову з`являються. Та маємо не тільки прибирати стихійні сміттєзвалища, а й контролювати їх виникнення. Ті, хто їх утворює, нестимуть відповідальність», – сказав Геннадій Заболотний.

Окрім цього, під час апаратної наради керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів Деснянської райдержадміністрації надали інформацію очільнику району щодо освоєння бюджетних коштів на проведення капітальних ремонтів у житлових будинках, закладах охорони здоров`я, освіти, спорту, культури, на об`єктах капітального будівництва та вирішують питання координування зазначених робіт згідно запланованих графіків.

«Сьогодні маємо врахувати усі можливі ризики. Кошти повинні бути освоєнні в повному розмірі, роботи проведені вчасно та якісно. Кожний несе персональну відповідальність за порушення строків», – зазначив під час засідання Геннадій Вадимович. 

Довідково.

Освоєння видатків на капітальні ремонти та капітальні вкладення сьогодні склало 184 мільйони  470 тисяч 600 гривень (76,3 відсотки від річного плану). Придбано обладнання на суму  25 мільйонів 192 тисячі гривень (88 відсотків до річного плану).

0

ФОТОЗВІТ

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]