Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2018

Головне завдання – це захист людей, в тому числі і соціальний захист – Президент новому голові Київської ОДА

 

30 жовтня 2018 року - 13:20

«Головне завдання, яке я ставлю новому голові ОДА – це захист людей, в тому числі і соціальний захист. Ми маємо бути абсолютно відкритими до проблем людей і не класти проблеми у «довгу шухляду», а вирішувати їх», - підкреслив Президент Петро Порошенко під час представлення нового голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука.

«Ми не можемо допустити зниження рівня життя людей. Є проблеми із субсидіями? Спростіть, нарахуйте, а потім розберетесь. В жодному разі неможна, щоб людині було відмовлено, особливо, коли вона має законне право на це», - підкреслив Петро Порошенко.

Глава держави наголосив, що це питання  кореспондується з енергоефективністю, з підвищенням ефективності використання бюджетних коштів.

Президент особливо підкреслив, що потрібно зробити ще один крок і переходити до монетизації субсидій. За його словами, коли людина заощаджує електроенергію, тепло, пальне, заощаджує газ, то частину цих коштів краще віддати людині.

Глава держави також підкреслив, що механізм монетизації субсидій має бути негайно розроблений і запроваджений якомога швидше. Він наголосив, що Уряд має забезпечити відповідну ефективну роботу, щоб кожен мав можливість звернутися і вирішити свою проблему.

Петро Порошенко також зазначив, що неможна допустити аби «будь-які політикани, пообіцявши, що газ, а раніше це був бензин, цукор, а ще до цього хліб… буде безкоштовним, будемо роздавати». «Ми цим вже наїлися. Безкоштовний сир – тільки в мишоловці. Або в імперській столиці, в Москві, куди треба було їздити для того, щоб отримувати газ і здавати суверенітет. Ми не допустимо повернення до цих часів»,  - сказав Президент.

https://www.president.gov.ua/news/golovne-zavdannya-ce-zahist-lyudej-v-tomu-chisli-i-socialnij-50682

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

Оперативне інформування киян

Повідом про корупцію:
(понеділок: з 08:00 - до 17:00,
п'ятниця з 08:00 - до 15:45).

телефон: (044) 546-08-39
електронна адреса: [email protected]