Портал в режимі тестування та наповнення
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

З початку року у Деснянському районі проведено ряд заходів із забезпечення громадської безпеки та правопорядку.

Опубліковано 17 жовтня 2013 року о 17:48
фото

 

З результатами роботи Деснянського районного управління міліції з початку року присутніх на розширеному засіданні Колегії Деснянської райдержадміністрації, яке відбулося сьогодні у Деснянській РДА, проінформував начальник ГУ МВС України у місті Києві Леонід Курята.

Леонід Курята охарактеризував стан злочинності та кримінальних правопорушень, здійснених на території Деснянського району з початку року, зазначивши, що вжиті організаційні та практичні заходи дозволили в цілому зберегти контроль за криміногенною ситуацією у районі, а також сприяли закріпленню позитивних тенденцій на окремих напрямках оперативної та службової діяльності.

Так певних позитивних зрушень досягнуто у профілактиці та розкритті пограбувань (розкрито 68 пограбувань). Найбільше крадіжок скоєно на проспектах Маяковського, Лісовий, вулицях Закревського, Мілютенка, Кіото, Жукова, Братиславській, Будищанській, Шолом-Алейхема, Сабурова. Є позитивні зрушення у розкритті злочинів минулих періодів (розкрито 7 розбоїв та 7 пограбувань).

Також під час засідання було надано аналіз злочинності у громадських місцях, вуличній злочинності. З початку року скоєно злочинів зазначеної категорії на 15,8 відсотки менше у порівнянні з минулим роком, що є кращим показником серед районів міста. Попередженню злочинів на вулицях, площах, в парках і скверах допомагає комплексне використання наявних сил та засобів міліції і формувань громадськості.

На території Деснянського району згідно плану комплексного використання сил та засобів (єдина дислокація), охорона громадського порядку здійснюється силами автопатрульних та піших нарядів батальйону патрульної служби, полку міліції особливого призначення “Беркут”, груп затримання Державної служби охорони, відділу ДАІ та військовослужбовців В/Ч 3030. Щоденно до охорони громадського порядку на території Деснянського району залучається 123 співробітника міліції, 30 автопатрульних та 20 піших нарядів. Щодобове рішення про розстановку сил та засобів, задіяних на охорону громадського порядку згідно плану (єдиної дислокації), приймається на підставі всебічного аналізу оперативної обстановки на території обслуговування за попередню добу. З початку року особовим складом Деснянського районного управління міліції було забезпечено охорону громадського порядку під час проведення 159 масових заходів на території Деснянського району та міста.

Також Леонід Курята зупинився на виконанні реалізації державної політики у сфері профілактики правопорушень на період до 2015 року та в рамках міської цільової комплексної програми профілактики та протидії злочинності в м. Києві “Безпечна столиця” на 2012–2015 роки. Так силами міліції громадської безпеки здійснюються перевірки стану освітлення вулиць, площ, парків, транспортних магістралей та інших місць масового перебування громадян, обмеження часу роботи торговельних, розважальних закладів, які здійснюють реалізацію спиртних напоїв у нічний час доби.

З метою стабілізації криміногенної ситуації в середовищі неповнолітніх відділом кримінальної міліції в справах дітей Деснянського районного управління проведено ряд заходів, направлених на попередження бездоглядності та правопорушень серед неповнолітніх, розшуку безвісті зниклих дітей, протидію розповсюдженню наркотичних засобів та психотропних речовин. У ході проведених заходів особлива увага приділялась виявленню фактів втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність дорослими особами. Також значна увага приділяється протидії вживання неповнолітніми алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива та тютюнових виробів, що штовхає підлітків на вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux